Ingyenes ajándékcsomag

Alapozd meg gyermeked jövőjét könnyedén!

Gigantikus ajándékcsomagunk segítségével!

Gigantikus ajandekcsomag

  • Nem értesz a befektetésekhez, de szeretnél egy jó megtakarítást gyermekednek?Gyermek megtakaritas ajandek csomag
  • Mennyit kell félretenni havonta, hogy kiszámítható jövője legyen?
  • Mikor kezdj el takarékoskodni?
  • Milyen befektetést válassz?
  • Kinek a tanácsaira hallgass?
  • Milyen buktatók vannak, mikre érdemes figyelni?

Ha ezekre a kérdésekre nem – vagy rosszul- válaszolsz, akkor könnyen elképzelhető, hogy rossz megtakarítási formát választasz és egyáltalán nem tudsz segíteni gyermekednek a jövőben.

 

Nem lenne csodálatos, ha úgy tudnál gyermek megtakarítást választani, mintha Te magad is pénzügyi tanácsadó lennél?

 

Ehhez nyújt számodra segítséget a GIGANTIKUS ajándék csomag – Profi megoldás gondoskodó szülőknek!

Lássuk, mit tartalmaz a GIGANTIKUS ajándék csomagod?

1GYERMEKJÖVŐ TERVEZŐ – letölthető kalkulátor, mellyel Calculator-iconkönnyedén meg tudod tervezni gyermeked jövőjét.Homályos elképzelések helyett világos célként fogod látni, hogy mikor, miben szeretnéd gyermeked jövőjét segíteni és ez mennyibe fog kerülni.De ez még nem minden, nem csak ezt tudod megtervezni, hanem azt is hogy ez mekkora megtakarítással tudod elérni. Ezzel kiszámítható lesz gyermeked jövője, és nem fog kellemetlen meglepetés érni. (Excel program)

 

2

VIDEÓS SEGÍTSÉG a kalkulátor használatához. A kalkulátor video-camera-iconhasználata pofonegyszerű, de hogy maximálisan ki tudd használni a lehetőségeit és jól eligazodj benne. Ezért néhány videóban bemutatom a működését.

 

39 + 1 VÉGZETES GYERMEK-MEGTAKARÍTÁSI HIBA, amit aborito9+1pici legjobb szülők is elkövetnek…… és a megoldás, hogyan kerülheted el ezeket. A befektetés kiválasztásánál 9+1 jellemző hiba van, amit a szülők nagy többsége elkövet. Te ne legyél köztük! Mielőtt kiválasztod a megfelelő megtakarítást, ismerd meg a végzetes pénzügyi hibákat, hogy Te ne kövesd el ezeket. (14 oldalas PDF tanulmány).

 

4Miért kell gyermek megtakarítást? 5 részből álló sorozat, gmail-iconmelyből megtudhatod, milyen előnyben részesül gyermeked, ha gyűjtesz neki megtakarítást.

 

 

5Pénziránytű – egyenes út a legjobb gyermek megtakarításhoz. Ebből Penziranytumegtudhatod, hogyan válasz pénzügyi terméket. Melyik az a tanácsadó, akire érdemes hallgatnod, hogyan válassz tanácsadót és megtakarítási terméket saját céljaidhoz?

 

Mások véleménye a GIGANTIKUS ajándékcsomagról:

Gigantikus ajandekcsomag

A GIGANTIKUS ajándék csomagot töltsd le itt!

voros nyil

Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám: