Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Az oldal szerzői jogvédelem alatt áll!
Jelen weboldal üzemeltetője és tulajdonosa Gelderm Plus Bt (6000. Kecskemét, Belsőnyír 46/C. Képviseli és a cikkek szerzője: Petrányi Lajos).
A honlapon bemutatott és olvasható tartalom Gelderm Plus Bt. tulajdonát képezi.

1. Felhasználási feltételek:

Jogtalan felhasználás

A weboldal bármilyen tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, utánközlése tilos.

Szabályos felhasználás
A weboldal tartalmának bárminemű közlése, csak a szerző írásbeli engedélyével lehetséges az alábbi kötelező elemek feltüntetésével:

  1. a szerző neve (Petrányi Lajos) és
  2. a forrás megjelölése (pl. www.gyermek-megtakaritasok.hu/aloldal),
  3. a forrás működő link formájában,

Szabálytalan felhasználás
Ha az előző pontban felsorolt bármelyik elem kimarad, a felhasználás szabálytalannak minősül.

Szankció
A jogtalan (írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli, esetleg átdolgozott) vagy szabálytalan (a forrás, szerző megjelölése nélküli vagy hiányos megjelölésű) felhasználás esetén az elektronikus vagy nyomtatott után közlés használati díja: 5.000 Ft + Áfa szavanként, naponta.

2. Feliratkozási feltételek

A feliratkozás önkéntes.

A weboldalon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását jelenti.

A feliratkozó hozzájárulását adja az üzemeltető adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek az üzemeltető weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek. Ezekben elsősorban hasznos információk lesznek, de előfordulhatnak a gyermek-megtakaritasok.hu, vagy üzleti partnereinek ajánlatai is.

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető a küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

3. Hozzászólási szabályok

A weboldalhoz bárki hozzászólhat.

Kollégák szakmai vitáját az oldalon nem engedélyezem, ez nem az a fórum.

Idegen pénzügyi szolgáltató, bármilyen tanácsadó oldalára mutató linkkel ellátott bejegyzések automatikusan törlésre kerülnek.

4. Adatvédelmi nyilatkozat

A regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára azt nem adjuk át.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi.

 

Petrányi Lajos