A legkiválóbb gyermek megtakaritás

Szeretnéd gyermekednek a legjobbat nyújtani?

boldog diákSzeretnéd, ha nem kellene diákhitelt felvennie, mert simán ki tudjátok fizetni a tandíjat?
Szeretnéd, ha felnőttként saját otthona lenne?

Szeretnél egy jó gyermek megtakarítást, de nem tudod hogyan válassz?

Segíthetek?

A közelmúltban készítettem egy felmérés, hogy a szülők mit várnak el egy gyermek megtakarítástól, meglepő de úgy fest, hogy a magyar szülők ma mind ugyanazt akarják.

Tudod mit?

De kezdjük az elején:

Hogyan lehet pénzt gyűjteni a gyermek taníttatására, életkezdésére?

Nagyon sokan a banki betétet választják, mert az egyszerű és biztonságos. Ám a bankok mindössze 1-2% kamatot ajánlanak (mínusz kamatadó, kezelési költség, egyéb költségek…), míg egy jól átgondolt befektetés akár 10% feletti éves hozamot is hozhat!
Ez nem kis különbség; százezrekről, vagy akár milliós eltérésről lehet szó!

Az állami babakötvény jónak tűnő befektetés, viszont sok korlátot, csapdát hordoz magában.

A jobb hozamú befektetések kevésbé népszerűek, mert sokan nem értenek hozzá és kockázatosnak tartják.

A befektetés nem játék, és nem olcsó mulatság; egy élet munkáját lehet fialtatni, vagy elveszíteni!
Ezért én azt javaslom, hogy kizárólag megbízható szakemberrel tárgyalj megtakarításaidról.

Miért hallgass rám?

Petrányi LajosPetrányi Lajos vagyok, független pénzügyi tanácsadó, Magyarország első, gyermek-megtakarítási szakértője, a gyermek-megtakaritasok.hu weboldal tulajdonosa.
Közgazdasági diplomám van, egész életemben pénzügyi területen dolgoztam, tudásomat, szakértelmemet nem egy gyorstalpaló hétvégi tanfolyamon szereztem.
2 gyermekem van, akik számára természetesen takarékoskodom; vagyis nem csak elméletben, de gyakorlatban is ismerem az általam ajánlott szolgáltatásokat.
Célom, hogy jobbá tegyem a világot: hogy a gondoskodó szülőket hozzásegítsem az igényeikhez és lehetőségeikhez illeszkedő legjobb gyermek megtakarításhoz, hogy a következő generáció már jó eséllyel induljon a felnőtt életben.

…szóval, mit várnak el a szülők?

Ezek a válaszok érkeztek:

„Annyi szélhámos cégről hallani, azt akarom, hogy ne vesszen el, hanem biztonságba legyen a pénzem.”

„Nem bízok a babakötvényben, nem merem az államra bízni, mert gondolnak egyet és elveszik, mint a magánnyugdíj pénzünkre.”
„Rendszeres megtakarítást akarok, de ha nem tudom fizetni, akkor büntetés nélkül lehessen szüneteltetni.”

„Nem szeretem az ilyen kötöttségeket: csak a gyerek veheti fel, csak 18 évesen, csak meghatározott célra. Legyen maximálisan rugalmas, bármikor és bármire felhasználhassuk.”

„Ha már én gyűjtöm neki, az a minimum, hogy én is rendelkezhetek felette. Ha elcsavarogna, akkor ne a pénzemmel lépjen le, jó lesz akkor a nyugdíjamra.”

„Szeretnék jobb hozamokat, de félek a bukástól.”
„Jó lenne, ha szakember kezelné a pénzem, és én csak látnám, hogy szépen gyarapodik.”

Kérdőívem kitöltői szinte egyöntetűen a biztonságra, jó hozamra és rugalmasságra szavaztak; a magánnyugdíjpénztár-, a devizahitel-botrány során megtanultuk, hogy az élet bármikor keresztülhúzhatja számításainkat, előfordulhat, hogy mégsem tudunk annyi pénzt félretenni, mint terveztük.
Lehet, hogy elveszítjük állásunkat, lehet, hogy születik még egy gyermek a családba, akiről gondoskodni szeretnénk, vagy előléptetnek és hirtelen sokkal több pénzt tudunk gyermekünknek félretenni.

Melyik a legjobb megoldás?

Ismerve a szülők igényeit, szétnéztem a pénzügy termékek piacán. Megvizsgáltam több tucat gyermek megtakarítást.
Kizárólag biztonságos, jó hozamú és rugalmas megtakarításokat kerestem, hogy ügyfeleimet semmilyen élethelyzetben ne érje kellemetlen meglepetés. A legtöbb gyermek megtakarítás rugalmatlan, nagyon sok kötöttséget tartalmaz, és évek múlva a szülők azt érzik, hogy a pénzügyi termék rabjai.
Olyan megoldás kell, aminél nem az ügyfél van a pénzügyi termékért, hanem a pénzügyi termék van érte.

Sok megoldás létezik, viszont találtam egyet, amely kiemelkedik a többi közül. Had meséljek erről egy kicsit:

Egy gyermek megtakarítás futamideje 15-20 év. Ilyen hosszú idő alatt rengeteg Budai családdolog történhet családotok életében. Ezek között van előre kiszámítható és kiszámíthatatlan, jó és rossz egyaránt. Mindenre lehetetlen előre felkészülni, viszont ez a megtakarítás olyan, hogy mindig hozzáigazítható családotok helyzetéhez; bármikor csökkentheted vagy növelheted a megtakarítást, szüneteltetheted a programot, vagy akár teljesen meg is szüntetheted. A felhasználásra sem kell gyermeked 18 éves koráig várni; akármikor felhasználhatjátok; ha egy fantasztikus (de drága) továbbtanulási lehetőséget találtok, ha egy szerencsés véletlennek köszönhetően áron alul tudtok lakást venni, vagy akkor is, ha baj történik és sürgősen pénzre van szükség.

Kiváló hozamával, akár másfél, kétszerese lehet gyermeked kezdő tőkéje, mint más megtakarításokban. A megtakarítás biztonságban van, melyre garanciák vannak.

Azért olvasod most ezt az oldalt, mert szeretnéd biztosítani gyermeked jövőjét, sikerességét, boldogságát. Szeretnéd, ha könnyedén indulna el az életbe.
Én pedig ebben szeretnék segíteni, kattints a gombra, hogy segíthessek!

cooltext1804182656

Fantasztikus GARANCIÁK! Csak itt!

 • GARANCIA-kicsiKérd a személyes konzultációt, és garantálom, hogy ha az általam javasolt gyermek megtakarítást választod, és 30 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit szerettél volna, akkor visszatérítem a befizetett összeg 100%-át! Nem kell magyarázkodnod. Vita, sértődés és rossz érzések nélkül, azonnal visszakapod a pénzed: 100% Pénzvisszafizetési Garancia!
 • Ha az általam javasolt gyermek megtakarítást választod, akkor egy különleges életbiztosítást is kapsz; ha bármi bajod történne (de inkább ne történjen!) a társaság tovább fizeti helyetted a szerződésben GARANCIA-kicsiszereplő összeget és gyermeked mindenféleképpen megkapja a pénzt, amit neki szántál, ugyanúgy mintha Te gyűjtötted volna: 100% Biztos Jövő Garancia!
 • Minden szükséges információt megadok neked, a lehető legrövidebb időn belül. Minden kérdésedre válaszolok, minden aggodalmad eloszlatom.
  Tudod, mennyi idő lenne végigjárni 30 pénzintézetet, és tájékozódni a GARANCIA-kicsimegtakarítási lehetőségeikről?
  Tudod, hogy ezek a cégek általában úgy állítják össze a csomagjaikat, hogy laikus ne tudja egykönnyen összehasonlítani a konkurenciával?
  Én tudom, mert végigjártam, az ajánlatokat elemeztem, összehasonlítottam és kiválasztottam a legjobbakat. Neked nem kell 30 helyre elmenned: elég csak egyetlen emberrel találkoznod, aki független szakértőként több mint 30 partnercég termékeit ismeri: 100% Időmegtakarítás Garancia!
 • Ha a szerződés lejártakor partnercégünk fizetési kötelezettségének nem GARANCIA-kicsitud eleget tenni, akkor mi kifizetjük a félretett pénzedet. (Maximális kártérítési összeg: 1.120.000 EUR, azaz több mint 300.000.000 forint): 100% Felelősségbiztosítási Garancia!
 • Bármikor elérsz, ha kérdésed van. Ha eszedbe jutott még valami (mint Colombónak), vagy módosítani szeretnél a szerződésen, akkor 2 munkanapon belül beszélünk.
  Számomra a szerződés egy több évtizeden átívelő üzleti kapcsolat GARANCIA-kicsikezdete, én nem csupán egy ügynök vagyok, akinek az a célja, hogy eladja a terméket, aztán a jutalékot felmarkolva minél messzebb szaladjon. 100% Elérhetőségi Garancia!
 • „Egy állandó dolog van az életben, ez pedig a Változás”. 10-15-18 év alatt sok minden történhet; jöhetnek hullámhegyek és hullámvölgyek, lehetnek jobb és rosszabb időszakok, születhet még 1-2 gyermeked, GARANCIA-kicsiakiknek szintén biztos jövőt szánsz. A befektetéseket mindig hozzáigazítjuk az aktuális élethelyzetedhez, szinte bármikor növelheted, csökkentheted, szüneteltetheted, megszüntetheted, vagy akár fel is veheted a befektetett összeget. Ne legyél rabja a megtakarításnak, hiszen nem Te vagy a megtakarításért. A befektetésnek kell Téged, gyermeked és családodat szolgálnia. 100% Rugalmasság-garancia!

600% Elégedettségi GARANCIA!

.

cooltext1804217842

A tanácsadás nem kerül semmibe és nem jár semmilyen kötelezettséggel; ha nem sikerül megtalálnunk a Neked legjobb gyermek megtakarítást, akkor sem vesztettél semmit. De ez még nem minden!

Ha a tanácsadás során úgy döntesz, hogy engem szeretnél megbízni gyermeked jövőjének biztosításával, akkor a további ajándék is a Tiéd lehet:

Gyermeked jövőjének szövetségeGarantált Ajándék 1. Gyermeked jövőjének szövetsége című e-book

Ebből megtudhatod, hogyan tudsz könnyedén másokat bevonni gyermeked kezdő tőkéjének megteremtésébe. Ha a nagyszülők, keresztszülők, nagynénik, nagybácsik is szeretnék támogatni a gyermeket, kovácsolódjatok szövetségbe!
A módszer alkalmazásával többszázezer, vagy akár 2 millió forintot is össze tudsz gyűjteni gyermekednek, úgy, hogy neked nem kell további összegeket költeni a befektetésre – a te feladatod csupán némi szervezés…

.

cooltext1804182656

Nézzük meg még egyszer, mit nyersz, ha jelentkezel személyes konzultációra:

.

Babakötvény1. A legjobb gyermek megtakarítást

Igényeitekhez és lehetőségeitekhez igazodó, biztonságos, jó hozamú, rugalmas megtakarítást, mellyel stabilan megalapozzátok gyermeketek jövőjét. Gondolj csak bele, mekkora öröm lesz, ha megveszitek saját otthonát, vagy ki tudjátok fizetni oktatását hitel nélkül, mert gondoskodtatok róla.

.

.

GARANCIA22. Fantasztikus 600 % Elégedettségi Garancia

Pénzvisszafizetési garancia, rugalmas megoldás garancia, felelősség garancia, biztos jövő garancia, elérhetőségi garancia, időmegtakarítási garancia.

.

.

Gyermeked jövőjének szövetsége3. Gyermeked jövőjének szövetsége Garantált ajándék

Ebook, melyből megtudod, hogyan vonhatsz be másokat könnyedén gyermeked jövőjének megalapozásába. A módszer alkalmazásával akár 2 millió forinttal több tökét gyűjthetsz gyermekednek!

.

..

Jelentkezz az ajándékkal tarkított ingyenes konzultációra MOST!

voros nyil

Mi fog történni jelentkezésed után?

A jelentkezési űrlap helyén megjelenik a visszaigazolás, hogy jelentkezésed sikeres. Találni fogsz egy linket is, mely egy igényfelmérő oldalra mutat. Kérlek ezt töltsd ki, hogy a tényleges igényeiteknek megfelelő megoldást tudjak ajánlani. Erről emailt is fogsz kapni.

2 munkanapon belül telefonon foglak felhívni, hogy megbeszéljük a tárgyalás részleteit.