Időutazás

Ahogy a legtöbb embert, engem is mindig foglalkoztatott az időutazás. Olyan jó lenne látni, a saját szememmel, hogy éltek fiatalon a szüleim. Jó lenne néhány évet visszamenni az időbe és egy két dolgot másként csinálni.

Ifjú korom egyik kedvenc filmje volt a Vissza a jövőbe. Ebben a főhősnek (Marty) van egy „őrült” tudós barátja, aki megépítette az időgépet. A véletlen úgy hozza, hogy Marty szülei iskolás éveibe utazik vissza. Ott akaratlanul belerondít szülei között szövődő szerelembe, ami beláthatatlan következményekkel járhat a jövőben.  Ha életben akar maradni, el kell érnie, hogy szülei egymásba szeressenek, hiszen enélkül Ő meg sem fog születni. Persze nagy izgalmak során el is éri, de nem csak ezt, hanem ennél sokkal többet…

Olyan dolog is történik időutazása során, ami jelentősen megváltoztatja családja történelmét. Időutazása előtt egy lecsúszott szegény család gyermeke, ahol az anya iszik, apának semmi becsülete. Amikor visszatér gazdag, megbecsült családba tért vissza. 

Tudod mi volt az a momentum, ami megváltoztatta a történelmüket? Mi volt az, ami az egész család életét jobbá, sikeressé tette?

EGY DÖNTÉS

Az apja hozott egy döntést! Szembe szállt zsarnokával, aki megkeserítette életét, kiáll önmagáért, szembe szállt félelmeivel. Nem hagyta, hogy mástól függjön az élete.

Te hagyod, hogy a körülményektől, a politikától, a gazdasági helyzettől, vagy bármi mástól függjön gyermeked jövője? Ne hagyd!

Egy jó időben hozott döntés megváltoztathatja gyermeked jövőjét is.

  • Dönthetsz úgy, hogy nem gyűjtesz tőkét számára, mert olyan magas a hitel részlete, meg jön a fűtési szezon, meg a Karácsony, meg nyári szünet, meg autót kell venni… Kifogást mindig lehet találni.
  • De dönthetsz úgy is, hogy ha törik, ha szakad, tőkét gyűjtesz gyermekednek és ezzel jobbá teszed a világot Gyermeked számára. Hiszen stabil alapot kap Tőled.

Ha rosszul döntesz nem tudsz utólag változtatni rajta, mivel az időgép még csak a fantázia és a filmek világa. Te nem tudsz a főhőshöz hasonlóan visszamenni és másként csinálni dolgokat.

TE MA TUDOD A JÖVŐT JOBBÁ TENNI!

Ha tetszik, nyugodtan megoszthatod, és végül egy kérdőív, ha mégis létezne időutazás és csak egyet választhatnál mit tennél?

Te hová, és miért utaznál az időben?

Szavazás eredménye

Betöltés ... Betöltés ...

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük