Átvágás, vagy tényleg aranybánya

Mindenki keresi a meggazdagodás lehetőségét,

… de a szerencse most rám mosolygott, email formájában a postafiókom spam mappájából. (Takarítottam és most találtam ezt)

penzhegy
Pénz hegy

Egy számomra idegen „jóakaróm” hívta fel rá a figyelmet, hogy milyen gyorsan és jól meg lehet gazdagodni. Neki már annyi a pénze, mint a pelyva, ezért nem is pénzért árulja a tuti receptet, hanem csak úgy, „ingyé” adja. Igaz nem ismerjük egymást, de úgy szeretne segíteni. Mert úgy szeret minden idegent, köztük engem is.

Olyan közvetlen hangnemben írt, mintha együtt őriztünk volna libát, de a net, már csak ilyen, mindenki haver, főleg az, aki elolvassa a levelét. Az meg már egyenesen király, aki  beveszi ezt a hangzatos maszlagot, és bedől az ilyen gyorsan, tuti pénz showdernek. Na de mi is ez a lehetőség?

Online szerencsejáték

„Jóakaróm” egy tuti technikába avat be, amivel a Müncheni úriember több ezer forintot keres  ruletten minden nap a világhálón.

Rulett, nyer vagy veszít
Rulett, nyer vagy veszít

Az Európai ruletten 0-36 –ig vannak a számok. Ebből 18 piros, 18 fekete a nulla pedig zöld. Annak az esélye, hogy piros lesz 48,64%  (18/37), hogy fekete ugyanennyi, hogy nulla 2,7% (1/37)

Egy egyszerű esélyt -pl a pirosat- megjátssza 1€ téttel. Ha nyer bezsebelt 1 €-t. Ha veszít megkétszerezi a tétet, (Tétek: 1, 2, 4, 8, 16… stb. ) addig, amíg végre újból nyer. Akár hány vesztes kör volt, a tét duplázásának hatására,  amikor nyerni fog 1€-val többje lesz, mint amennyit addig elveszített. Vagyis minden sorozattal 1 €-t nyer. Ez a rendszer „holtbiztos” lenne, mégis:

Túl jó, hogy igaz legyen!

Az igazság az, hogy olyan emberrel még nem találkoztam, akinek ez a módszer bejött volna. A neten is ismeretlenek, nem létező személyek hirdetik és köszönik és igazolják, hogy ez milyen tuti.

Mondjuk volt egy első ember, aki rájött erre és tényleg nyert, biztos mélyen hallgatott. Mert ha ez a szisztéma tömegessé válik, bizony az üzemeltetőknek feltűnik, és beavatkoznak. Biztos vagyok benne, hogy már a beavatkozáson túl vagyunk.

Miért tűnik az egész Dagobert féle kacsamesének?

Dagobert bácsi
Dagobert bácsi

Józan paraszti ésszel gondoljuk végig. Ha nyer, a nyereség 1 euró. Ha veszít dupláz, itt kifog egy rossz sorozatot pl. 11-szer veszít, akkor elbukott 2047€

2047=1+2+4+8+16+32+64+128+256+ 512+1024

Hol borul a rendszer?

1. A tétek emelkedésének mindkét oldalon korlátai lehetnek:

  • Az üzemeltető meghatároz egy maximum tétet mondjuk 1000 €,
  • vagy a játékos nem rendelkezik akkora összeggel, hogy veszteség után duplázzon és már bukott is egy rakás pénzt. (A fenti példánál maradva, ha 11-szer veszít és nincs éppen 2048 € -ja a következő duplázásra., máris megszakad a sorozat. Jócskán mínuszba kerül, aztán 2047 db 1 €- s nyertes parti kell, mire visszajön a pénze.)

2. Azt nem is említve, hogy minimális programozás kérdése, hogy a rendszer ne teljesen véletlenszerűen adja a számokat, hanem vegye figyelembe az előtte lévő téteket és a játékos magatartását is. (Aki online szerencsejátékot üzemeltet, biztos, hogy ismeri ezt a szisztémát, és nem azért csinálja bizniszét, hogy játékosok elvigyék a pénzét. Ő is egy olyan „szent” akinek maga felé hajlik a keze)

Kinek az érdeke mégis, hogy ezt a tuti tippet ingyen megkaptam?

Ha én online szerencsejátékot üzemeltetnék, mindenkit arra akarnék rávenni, hogy jöjjön hozzám, játsszon nálam és persze hagyja itt a pénzét. És kitalálnék egy csalit,  amivel azt hiszi a balek, hogy szerencsejátékban csak Ő nyerhet. Na ez a módszer a veszteségnél duplázásos technika.

További infó erről a tutiról: gyorspenz pont net (szándékosan nem linkelem, nem akarom, hogy tőlem erre a kamu oldalra mutasson link)

Ezt azért, írtam le, hogy Te ne veszítsd el se a saját, se gyermeked pénzét! Ne dőlj be az ilyen szerencsevadász dolgoknak.

Ha ilyen kecsegtető ajánlatot kapsz, gyanakodj már ember!

Ilyen nagy nyereséged lesz
Ilyen nagy nyereséged lesz

Nem babra, hanem a pénzedre megy a  játék. Ne dőlj be holmi hangzatos ígéreteknek.
Ha gyermeked jövőjét akarod megalapozni, akkor is gyanakodj, nehogy átvágjanak, nehogy becsapjanak, nézz jól körül, annyi kóklerrel van tele a világ, akik mind a Te pénzedre pályáznak.

Te már csak akkor kapsz észbe, mikor bukóban leszel.
Gyermek megtakarításodkor nem az a Te tanácsadód, aki leígéri a csillagokat is az égről, hogy akkora hozamod lesz. Nem az, aki elvarázsol téged, kiragadott időszakra vonatkozó éves 40-70%-os hozammal.
Ők púdert hintenek a szemedbe. Te meg ha balek vagy bedőlsz.

Ha nem lutrit akarsz gyermekednek, nem szeretnél hazárdírozni, hanem kiszámítható, stabil, számotokra leginkább megfelelő gyermek megtakarítást szeretnél, szívesen segítek,  itt tudsz jelentkezni > >

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük