Diákmunka: Szüzesség eladó!

Diákmunka: Szüzesség eladó

Diákmunka ez is?

Egy tizennyolc éves lány legféltettebb kincsét, a  szüzességét próbálja áruba bocsájtani. Kegyetlen diákmunkát választott, hogy ki tudja fizetni tanulmányait. Mi vezethet egy majdnem gyereket, hogy így hívja fel magára a figyelmet, hogy egy életre megbélyegezze magát, hogy így váljon ismerté?

 

Ezt nyilatkozta: Tizennyolc éves vagyok, és sorsdöntő lépésre kellett elszánnom magam. Mivel semmilyen anyagi támogatásra nem számíthatok, és ösztöndíjra sincs kilátásom, úgy döntöttem, hogy továbbtanulásom érdekében árverésre bocsátom a szüzességemet. Minimum tízmillió forintra lenne szükségem, de nagyon örülnék, ha több jönne össze, és maradna a suli utáni éveimre is.

 

Ő felvállalta, hogy nem lát más utat és nyíltan vállalja a megaláztatás ellenére a pénzszerzésnek ezt a módját. Sajnos nem egyedi eset, ezzel már a tv Napló című műsora is foglalkozott, egy korábbi bejegyzésemben írtam is róla. A diákmunka oldalon a második videó.

Persze rengetegen nem vállalják ilyen nyíltan kétségbe ejtő helyzetüket, sok lány külföldre megy pénzt szerezni, munkát vállalni, hogy el tudjon indulni az életben. Csak hogy külföldön sem kolbászból van a kerítés. Leginkább az alja munkát kapják hazánk lányai. Konyhai kisegítőként, takarítónőként, szobalányként és a legősibb szakmában is jó néhányan elhelyezkednek a testüket árulva.

Szüleik meg úgy tudják, hogy jó munkája van féltett gyermeküknek és jól keres.

A szülők felelőssége

Ha a szülők nem gondoskodnak megfelelően, nem készülnek fel a gyermekük jövőbeni nagyobb kiadására, a gyermek bizony meggondolatlanságot, olyat tehet, amit egész életében bánni és szégyellni fog.

Ha nincs a fiatalnak kezdő tőkéje és a tandíjhoz szüksége lesz pénze, jön a diákhitel és a diákmunka Mivel sokan nem kapnak tisztességes diákmunkát, alternatívaként ott a prostitúció.

Ezeket a fiatalokat már nem lehet megmenteni a szégyentől.

De hogyan tudja a Te gyermeked ezt elkerülni?

Te sem szeretnéd, ha gyermeked ilyennel válna hírhedtté. Ha fiatalon elrontaná életét, ha szégyenkeznie kellene.

Az Ő jövője a Te kezedben van.

Ezt csak anyagi támogatással tudod elkerülni.

Havi 10-20 ezer forinttal stabil alapot építhetsz neki, csak minél előbb kezd el!

Ebben tudok a segítségedre lenni itt > >

 

A témával kapcsolatos újságcikkek: Blikk itt található > Propelleren  itt > >

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük